Elérhetőség

Néhány fontos kérdés, mielőtt választanál!

Miért pont engem válassz?

Annyi jó fotós van Győrben és környékén, valóban miért pont én legyek az? Először is nézd meg a portfólió anyagom, és ha tetszik, csak utána olvass tovább. Csak akkor van értelme bennem gondolkozni, ha a képeim megragadnak.

Mi olyat adok, amit más nem?

Szeretem minden fotózásomba beletenni az energiát. Szabadtéri fotózás esetén – ha van rá idő – helyszínt kutatok, nem elégszem meg a jól bevált helyekkel. Tudjátok hányszor kérdeztek már rá, hol készültek a képek? Stúdióban nem elégszem meg a stúdió biztosította lehetőségekkel, igyekszem új ötleteket, új kellékeket belevinni a fotózásba.

Rugalmas vagyok, hiszen szabadtéren az időjárásra nincs ráhatásunk. Ilyenkor is mindig megoldjuk, ha lehet még aznap, ha nem, egy másik alkalommal, de sosem marad el.

Családfotózás kapcsán csak olvad el az értékeléseimet. Remélem meggyőz. Nálam még senki sem unatkozott! 🙂

Milyen áron dolgozom?

Nézz körül a többieknél, és gyere vissza hozzám! Mindig fontosnak tartottam, hogy reális, elérhető áraim legyenek és mindenki úgy érjen haza fotózás után, hogy ez megérte. Lehetne drágábban? Biztosan, de nekem mindig fontosabb volt, hogy elégedett légy, újra engem válassz és ajánlj az ismerőseidnek. Ha személyre szóló kedvezményeket szeretnél, regisztráld magad a jobb oldalon található hírlevélre és rendszeresen egyedi kedvezményeket kapsz!


Küldj üzenetet!

    Hírlevél

    Feliratkozásod esetén minden hírlevélben elküldök egy tájékoztató anyagot,
    melyben segítséget kaphatsz, hogyan válassz fotózási csomagot,
    mire figyelj és hogyan készülj a fotózás napjára!