Egy fotózás kalandos története

Jó ideje terveztünk egy fotózást, mely valahogy a nyári elfoglaltságok miatt végül egyelőre nem jött össze. A modell (@sziszka1602) egy véletlen során bukkant fel, majd némi utánajárással kiderült, hogy szívesen jönne és adná magát a projekthez. A projekt végül csúsztatásra került, de a sok program között volt egy nap, mikor mindenki ráért, ezért szerveztünk egy délutáni szabadtéri fotózást bemelegítésnek.

Állíthatom, ilyen fotózásom sem volt még 🙂 Egészen a fotózás kezdetéig kitartott az időjárás, aztán olyan zivatar szakadt a nyakunkba, hogy már csak a többiekkel való találkozás miatt mentünk a helyszínre és egy új időpontot megbeszélni. Rövid várakozás után azonban kitisztult az idő és köszönhetően Szilvi bevállalósságának mindent meg tudtunk csinálni, amit elterveztünk. A végén még az áradó Duna parton is sikerült fotókat készítenünk szakad esőben.

Köszönet minden fotósnak (Prezley am Photography, Hegedusfoto, Födémesi Anett, Anna Sipos Photography) és modellünknek a kitartásáért és az őrülségéért! 🙂