Őszi fotózások, karácsonyi foglalások

Ahogy elkezdődik az iskola és egyre csak közelebb kerül az év vége, felgyorsulnak az események. Idén is – az eddigi évekhez hasonlóan -egyre korábbra tolódik a fotósok részéről a karácsonyi szezon hirdetése, az időpontfoglalások a stúdiókban.

Ez egyrészről jó dolog, hiszen jóval előre fel tudunk készülni egy-egy fotózásra, marad idő az egyeztetésekre, a részletek átbeszélésére. Másrészről kevésbé jó, hiszen épphogy belecsöppentünk az őszbe, a legszebb évszakba. Még igazán el sem kezdtek barnulni a falevelek és mintha senki sem akarná észrevenni az előttünk feltáruló lehetőséget.

Igen, ez az őszi szabadtéri fotózások időszaka, mely megismételhetetlen színekkel és hangulattal ajándékoz meg Bennünket. Én nem szeretnék ezen most “átugrani”, szeretném, ha kihasználnánk a jó időt, a gyönyörű naplementéket, a színeket és remek fotózásokat hoznánk össze.

Épp ezért október végéig folyamatosan nyitott a lehetőség a szabadtéri őszi családi-, páros-, és portré fotózásokra! Többféle helyszín közül választhattok, de egyéni ötleteket is szívesen fogadok!

Mindezen túl 2023. október 15-én lehetőségetek lesz Győrben egy minifotózásra egyedileg összeállított dekoráció közt, ne hagyjátok ki! Az igazi őszi feeling garantált! A jelentkezés már aktív!

Tavaszi Levente – Fotográfus

0