Díjak, elismerések

Az utóbbi időszakban azt hiszem elkényeztettek a különféle pályázatokon elért eredményekkel, melyekre nagyn büszke vagyok bármelyikről is legyen szó. Több magyarországi és nemzetközi pályázaton is sikereim voltak, de talán az alábbi kettő kiemelkedik közölük.

  • XII. Biatorbágy Fotószalon 2023 – Fekete-fehér kategória – I. hely
  • Magyarország 365 – 2023. év – Tájkép kategória – Kiállított fotó

A Biatorbágy Fotószalon azért különleges számomra, mert az ország egyik legjobb fotóklubja által szervezett országos, MAFOSZ által támogatott fotópályázatáról van szó, amelyen kiváló fotósok kiváló képei biztosítják a magas színvonalat és melyről díjat elhozni igazi kiváltság. Idén ez – legnagyobb meglepetésemre – nekem sikerült a “Rézcső” címá fotómmal.

A Magyarország365 fotópályázat az elmúlt 5 évben az ország legnagyobb és legnívósabb fotópályázatává nőtte ki magát. Az idei évben 44.455 db fotó érkezett be, melyből 60 db került kiállításra, köztük a “Tóti-hegy” című fotóm is. Nagyon büszke vagyok, hogy bekerülhetett a nevem egy ilyen névsorba, hogy úgy látták, nekem is ott a helyem a legjobbak között. Szuper érzés és nagy elismerés!