A tervezés időszaka

A karácsonyi szünetet és a szilveszteri bulikat hátunk mögött hagyva szép lassan újra előre tekintünk, és bízunk benne, hogy az idei évben minden vágyunk valóra válik, talán még az is, mely eddig sohasem sikerült.


Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Az év eleji időszak a tervezés időszaka számomra is, ilyenkor körvonalazódnak az ötletek, melyeket vagy már eddig is csináltam, vagy olyan újdonságok, melyeket valamilyen ok folytán még nem sikerült megvalósítani. Ez most is így van, és igyekszem megtenni mindent annak érdekében, hogy a sok új ötlet közül minél többet meg tujak valósítani az idei évben.

Ami biztos, hogy lesznek tematikus (ünnepekhez, hagyományokhoz) kapcsoldó fotózaim. Így biztosan tartok anyák napi fotózást, levendulás fotózást, vadregényes fotózást, valamint karácsonyi fotózásokat. Sok olyan esemény van az évben, mely erősen kötődik az időjáráshoz, mint a tavasz eleji cseresznyevirágzáshoz vagy az őszi időszakhoz kapcsolódó fotózások. Amennyiben szép időnk lesz, ezeket is biztosan megtartom.

Egyszóval figyeljétek a weboldalam egész évben, folyamatosan teszek közzé az új lehetőségeket, ragadjátok meg az alkalmat és gyertek el egy fotózásra!

Amennyiben a weboldalamon felugró ablakon feliratkoztok az újdonságokra, úgy akár mobiltelefonon is értesítést kaphattok az új bejegyzésekről.